Jä­sen­pal­ve­lut

Liiton jäsenpalvelut:

Neuvonta: Palvelemme jäseniämme puhelimitse ja sähköpostitse vastaamalla hautaustoimistoyrittäjien työssään kohtaamista tilanteista nouseviin kysymyksiin.

Jäsenlehti: Liiton äänenkannattaja ja hautausalan ammattilehti Tiimalasi ilmestyy neljästi vuodessa tarjoten ajankohtaisia artikkeleita ja mm. yhteistyökumppaneidemme asiantuntijoiden ohjeita eri tilanteisiin.

Edunvalvonta: Puutumme alalla ilmeneviin epäterveisiin ilmiöihin kuten neutraliteettihäiriöihin laitoksissa ja viranomaisissa ja opastamme tarvittaessa jäseniämme toimimaan hyvän kauppatavan ja hautausalan eurooppalaisten eettisten ohjeiden mukaisesti. Osallistumme viranomaisten työryhmiin ja annamme lausuntoja lainsäätäjille ja viranomaisille. Puutumme myös virheelliseen uutisointiin alaan liittyen.

Koulutus: Auktorisointia varten on tarjolla eri tutkintovaihtoehtoja. Tutkinnon voi suorittaa, vaikkei auktorisointia tavoittelisikaan, lisäksi toimialapäivillä ja koulutuspäivillä (ns. kiertokouluissa) tarjoamme täydennyskoulutusta eri aihepiireistä kaikille jäsenillemme.

Liittotuotteet: Intranetistä löydät linkin liittotuoteverkkokauppaan tai vaihtoehtoisesti voit ladata lomakkeet -osiosta tilauslomakkeen. Liittotuotteista löydät paljon hyvää materiaalia asiakkaitasi varten.

Intranet: Intranetistä löytyy ohjeita eri tilanteisiin, koulutusten materiaalit, liiton viralliset asiakirjat sekä erilaiset malliasiakirjat.

Hautaustoimistohaku: Huolehdithan, että yrityksesi löytyy jäsenistömme kattavasta hakemistosta verkkosivuiltamme.

Tapahtumat: Liiton jäsenenä voit koulutusten lisäksi osallistua mm. liittokokouspäiville vuosittain. Päivien yhteydessä pidetään hautausalan näyttely, jossa pääset tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja innovaatioihin.